Proteinpulver efter träning - mellanmål

 
 
Har fått lite frågor om proteinpulver, är det bra att ta proteinpulver efter träning? eller som mellanmål? Hur mycket proteinpulver andvänder man per gång? Vad blandar man proteinpulver med? Vilken smak tycker du är godast? Hur mycket kcal är det i en dryck?
 
Svar: Proteinpulver är bra för en snabb och stabil återhämtning, proteiner är kroppens byggstenar som består av långa sammansättningar av olika aminosyror. Aminosyror gör att du får en bättre återhämtning och bättre pump i träningen. Om du är tjej kan du ta 1 dl proteinpulver per gång och blanda med mjölk eller vatten, du väljer själv hur mycket mjölk och vatten du vill blanda med ( Jag brukar blanda med 2,5 dl vatten eller mjölk. Jag tycker de godaste smakerna är choklad eller jordgubb. Om du fyller en hel proteinshake med 1 dl pulver och 2,5 dl vatten är det ca = 150 kcal, om du däremot blandar med mjölk (mellan) blir det ca 250 kcal. 
 
Proteinpulver används även om man vill gå ned i vikt för att minimera nedbrytningen av den egna muskelmassan och istället förbruka överflödigt fett. Det finns verkligen hur många olika proteiner som helst, och det finns absolut mer information att hitta på fler internet sidor. Om du inte är nöjd med dessa svaren så är det bara att läsa vidare på internet! 

KOMMENTARER


kul inlägg! :)

Svar: Tack du! :)
Sanna Bizzozero

2014-01-13 // 16:34:56

Verkligen alla säger att det där är gott och bra... Funderar på att beställa hem det faktiskt :)

Svar: Göö det!! mycket värt det :))
Sanna Bizzozero

2014-01-13 // 17:37:30

Verkligen alla säger att det där är gott och bra... Funderar på att beställa hem det faktiskt :)

Svar: Göö det!! mycket värt det :))
Sanna Bizzozero

2014-01-13 // 17:37:30

Proteinpulver kan även användas för att gå upp i vikt, vilket jag använder det till! Så det behöver absolut inte vara för att gå ner i vikt :)

Svar: Ja, även det! fast då är det vanligare att använda Gainer eftersom i Gainer finns det både kolhydrater och protein och inte endast protein :) Fast man kan säkert gå upp i vikt av proteinpulver också! :)
Sanna Bizzozero

2014-01-13 // 18:01:13

Sjukt bra tips!, borde lätt prova!

Jättefin blogg!<3

Svar: Ja det tycker jag att du ska göra!! :))
Sanna Bizzozero

2014-01-13 // 18:47:04

Jag gissar att du tycker det är godast att blanda med mjölk? :)

Svar: Hehe, jag tycker självklart att det är godare att blanda med mjölk! Men just nu så deffar jag och försöker alltså att trappa ner på alla kcal, så därför dricker jag det oftast till frukost eftersom då är det bäst att ta i sig lite mer kcal!! :) kram
Sanna Bizzozero

2014-01-13 // 18:54:26
Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: